Cautare

6822 de rezultate pentru "numar de telefon international" (7.19 secunde)
Gica Popescu pare sa il inlocuiasca pe Mircea Sandu la sefia FRF, al fel cum Gino l-a schimbat pe Mitica de la Liga.
Primaria va cheltui in secret aproximativ 300 de miliarde de lei din bani publici pentru mult trambitata modernizare a centrului Craiovei, fara sa aiba avizele de mediu necesare.
Un raport al Transparency International, realizat in perioada martie 2005-martie 2006, scoate in evidenta faptul ca institutiile statului nu au evoluat semnificativ atunci cand vine vorba de combaterea coruptiei.
Delegatiile tarilor participante la Festivalul International de Folclor au fost primite la sediul CJ de conducerea acestei institutii. Intreg orasul a rasunat, timp de citeva zile, de muzica ce s-a auzit de pe esplanada Casei de Cultura, de la Festivalul International de Folclor.
Ministrul de externe Teodor Baconschi a recunoscut luni la TVR 1 ca scandalul de spionaj izbucnit in urma cu cateva saptamani la Moscova, implicand un diplomat roman, are legatura cu ce se intampla in prezent in Republica Moldova si cu sprijinul pe care Romania il da unor forte din tara vecina.
Proiectul de lege privind "Dezvoltarea si modernizarea Aeroportului International Iasi", adoptat de Senat in termen de urgenta, este blocat de doua saptamani pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor din cauza protestului deputatilor PSD si PNL care refuza sa participe la lucrarile acestei Camere pana nu este inlocuita Roberta Anastase.
Ministerul Transporturilor a fost mandatat de Guvern in sedinta de ieri sa inceapa procesul de privatizare a noua companii din subordine, prin vanzarea prin oferte publice secundare a unor pachete de actiuni reprezentand 5% din capitalul firmelor, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Oana Marinescu.
Insa, potrivit directorului Agentiei pentru Protectia Mediului, realizarea termocentralei este conditionata de acordul tarilor vecine datorita impactului semnificativ asupra mediului pe care il are investitia.
In urma unui sondaj la care au patricipat 12 milioane de calatori, cetateni din 94 de tari, s-a intocmit topul celor mai apreciate linii aeriene. ... La fel de surprinzator, Statele Unite nu s-au calificat in top 10 la nici o categorie, aeroport sau linii aeriene.
Decizia de incetinire a ritmului lucrarilor de constructie a Autostrazii Transilvania reprezinta o decizie unilaterala a companiei Bechtel International, a anuntat miercuri printr-un comunicat Compania Nationala de Autostrazi ti Drumuri Nationale din Romania. CNADNR mai precizeaza ca va onora catre Bechtel International toate platile certificate de catre Consultant.
Lucrarile proiectului international HeRmeS-R - "Transferul de competente si inovare in scopul dezvoltarii afacerilor prin integrarea responsabilitatii sociale in politicile si procedurile de Resurse Umane", finantat de Uniunea Europeana, se vor derula, in perioada 6-8 iulie, la Universitatea din Craiova.
Pe o piata de leasing in care sectoarele cele mai cautate pana acum sunt in scadere, firmele care au stiut inspre ce sa isi indrepte atentia nu au de ce sa se planga.
CNN realizeaza o emisiune despre caderea comunismului in Romania, care contine un documentar de o jumatate de ora si transmisiuni in direct din Bucuresti. De-a lungul unei perioade de aproape un an, CNN si-a concentrat toate resursele globale pentru realizarea unei initiative ambitioase -"Toamna schimbarii:
Autoritatile doljene au decis sa suplimenteze bugetul de capital al Aeroportului din Banie cu peste 1,1 milioane de lei.
Agerpres informeaza ca Senatul a adoptat, marti, cu 55 de voturi pentru, 49 impotriva si nicio abtinere, proiectul de lege de ratificare a Acordului stand-by cu Fondul Monetar International.
Consortiul bancar format din BRD-Groupe Societe Generale, in calitate de Aranjor, Creditor, Agent si Agent de Garantii si Banca Comerciala Romana, in calitate de Aranjor si Creditor, a semnat un contract de imprumut in valoare de 100 milioane EUR cu Compania Nationala "Aeroporturi Bucuresti" - S.A., pentru finantarea "Fazei III" a proiectului de dezvoltare si modernizare a Aeroportului International Henri Coanda - Otopeni.
Europa de Est, in pericol din cauza crizei datoriilor Europa de Est risca sa fie grav afectata prin contagiune de criza datoriilor din zona euro, avertizeaza Fondul Monetar International.
FMI a aprobat in unanimitate a cincea revizuire a acordului cu Romania si disponibilizarea a 475 milioane euro Board-ul Fondului Monetar International (FMI) a aprobat vineri, in unanimitate, cea de-a cincea revizuire a acordului preventiv cu Romania si disponibilizarea a inca 475 milioane euro din suma totala de 3,5 miliarde euro, potrivit unui comunicat al institutiei.
FMI prezinta miercuri concluziile discutiilor de la Bucuresti privind un nou acord cu Romania Fondul Monetar International (FMI) organizeaza miercuri o conferinta de presa ca urmare a finalizarii discutiilor privind un nou acord cu Romania.
Cunoscutul om de radio si de televiziune, Raluca Moianu, a acceptat propunerea de a prelua conducerea singurei Academii de Balet privat din Romania care ofera diplome de stat recunoscute international, La Sylphide Ballet Academy.
google-analytics.com